This page needs JavaScript activated to work. WELCOME TO CRETE HOLIDAYS
**
De ontvangst datum mag niet eerder zijn dan op 22-May-2024 .
**
1 huurdag is 24 uur. Minimum aantal huurdagen is 3 en maximaal 150 dag(en) .
**
Boekingen voor vandaag of morgen moeten worden afgehaald. We nemen zo snel mogelijk telefonisch contact met u op.
**
De ontvangst datum mag niet eerder zijn dan op 22-May-2024 .
**
1 huurdag is 24 uur. Minimum aantal huurdagen is 3 en maximaal 150 dag(en) .
**
Boekingen voor vandaag of morgen moeten worden afgehaald. We nemen zo snel mogelijk telefonisch contact met u op.
Over ons:
Anneke
 
 
 Welkom op onze website www.car-rental-crete-holidays.net.

Sinds 2000 hebben wij samengewerkt met AutoTours in de bemiddeling van autoverhuur op Kreta.

Nu is het tijd om het stokje over te geven aan de jongere generatie en van mijn welverdiende pensioen te gaan genieten. Ik bedank hierbij al onze trouwe klanten en ik hoop dat zij, en ook de nieuwe klanten, nog heel lang van onze vertrouwde manier van autoverhuur gebruik zullen maken. Met veel zorg hebben wij Myrto ingewerkt om op een gelijkwaardige manier met Crete Holidays door te gaan. Myrto, die wij al als klein meisje kennen, is de dochter van Apostolis, de eigenaar van AutoTours. Crete Holidays wordt nu dus een Kretens  familiebedrijf.  Hieronder stelt Myrto zich even aan u voor:

Ik ben Myrto en ik ben  30 jaar. Velen van u hebben al met mij kennisgemaakt, tijdens de chat, aan de telefoon of bij ontvangst van uw auto.

Ik ben er trots op dat ik met Crete Holidays door kan gaan. De laatste jaren ben ik goed ingewerkt door Anneke en Jan en ik ben er nu klaar voor om hun werk door te zetten met de zelfde passie en liefde voor hun “kindje” zoals zij Crete Holidays noemden.

Op deze beveiligde website is het mogelijk om de prijzen, data en auto-groepen te vergelijken. Wanneer u uw keus heeft gemaakt en akkoord gaat met de prijs, dan kunt u uw reservering direct boeken. U betaalt de auto contant of met een creditcard bij ontvangst van de auto op Kreta. In tegenstelling tot veel andere autoverhuurbedrijven heeft u bij ons geen creditkaart nodig. Na bevestiging dat u accoord gaat met onze voorwaarden, ontvangt  u de voucher en een brief met veel tips en alle belangrijke telefoonnummers op uw e-mailadres. Als deze niet na 10 minuten zichtbaar zijn, kijk dan even in uw SPAM of ongewenste email. Het is nog steeds mogelijk om informatie toe te voegen, zoals vluchtinformatie, wanneer dit niet op het moment van de boeking bekend is. Wijzigen of annuleren van uw reservering in een later stadium kunt u aangeven via de knop reservering wijzigen.

Zoals altijd, garanderen wij een ongecompliceerde vorm van autoverhuur. Onze prijzen zijn nog steeds de beste op de markt en onze service is hetzelfde als deze altijd al is geweest.

Wanneer u de auto gebruikt als uw eigen auto, dan zijn alle genoemde verzekeringen van toepassing.

We hebben geen reserveringskosten of een borg en het is nog steeds mogelijk om de auto op Kreta contant of met een creditcard te betalen. Kortom, de prijs en voorwaarden getoond op de website en op de voucher is de prijs die u betaalt wanneer u de auto ontvangt.

Ook inbegrepen: het afleveren en ophalen van de auto overal op Kreta, op elke luchthaven, zeehaven en bij alle accommodaties, alle hotels, appartementen en villa’s.

Als u via deze website boekt dan krijgt u een korting van 3% op de vermelde prijzen op onze website. Samen met een van de speciale (tijdelijke) aanbiedingen (beschreven op de pagina AANBIEDINGEN hierboven), kan uw korting oplopen tot 15%!  

Bij de prijsopgave zijn de kortingen verrekend.

Wij wensen  u een erg fijne tijd op Kreta toe.

Anneke & Myrto

Mocht u nog vragen hebben, stuur mij dan een e-mail of bel mij tijdens kantooruren (in Nederland): ++85 002 1590.

Ik sta graag voor u klaar.

Myrto

Ook belangrijk om te weten:

Bij ons heeft u geen creditkaart nodig.

15 jaar ervaring.

Wij staan voor no nonsens autoverhuur.

One way huur is gratis vanaf 10 huurdagen.

Wij zijn 24 uur per dag operationeel.

U kunt bij ons kiezen voor een niet roken auto.

LET OP!!

yes De huurauto mag niet van het eiland af. yes

yes Behandel de auto als uw eigen auto. yes

Heeft u vragen over onze autoverhuur, bel van maandag - vrijdag van 09.00  - 16.00 uur met tel. 085 002 1590, vanuit het buitenland: +3185 002 1590 (Watsapp) .