**De ontvangst datum mag niet eerder zijn dan op 17-Dec-2018 .
**1 huurdag is 24 uur. Minimum aantal huurdagen is 3 en maximaal 80 dag(en) .
Over ons:
Anneke
 Welkom op onze website www.car-rental-crete-holidays.net.  

 

 

Deze beveiligde autoreserveringswebsite voor Kreta, is een onderdeel van ons internet reisbureau Greece Holidays, gevestigd in Nederland en geregistreerd bij de Kamer van Koophandel in Groningen, onder nummer  34162102. 

Al sinds 2000 bemiddelen wij op een duidelijke manier in de verhuur van auto’s op Kreta. Alle auto’s zijn volledig verzekerd, zonder eigen risico en zonder borg. Het restbedrag dat ook op uw voucher staat, is het bedrag dat u op Kreta betaalt.

Op deze website is het mogelijk om de prijzen, data en auto-groepen te vergelijken. Wanneer u uw keus heeft gemaakt en akkoord gaat met de prijs, dan kunt u uw reservering direct boeken en bevestigen door middel van een aanbetaling van 10% via IDEAL, PayPal, creditcard of Mr. Cash. Het restbedrag betaalt u dan contant of met een creditcard bij ontvangst van de auto op Kreta. In tegenstelling tot veel andere autoverhuurbedrijven heeft u bij ons geen creditkaart nodig. Na ontvangst van de aanbetaling ontvangt u na teruggaan naar onze website, de voucher en een brief met veel tips en alle belangrijke telefoonnummers op uw e-mailadres. Als deze niet na 10 minuten zichtbaar zijn, kijk dan even in uw SPAM of ongewenste email. Het is nog steeds mogelijk om informatie toe te voegen, zoals vluchtinformatie, wanneer dit niet op het moment van de boeking bekend is. Wijzigen of annuleren van uw reservering in een later stadium kunt u aangeven via de knop reservering wijzigen.

Zoals altijd, garanderen wij een ongecompliceerde vorm van autoverhuur. Onze prijzen zijn nog steeds de beste op de markt en onze service is hetzelfde als deze altijd al is geweest.

Wanneer u de auto gebruikt als uw eigen auto, dan zijn alle genoemde verzekeringen van toepassing.


We hebben geen reserveringskosten of een borg en het is nog steeds mogelijk om het restbedrag op Kreta contant of met een creditcard te betalen. Kortom, de prijs en voorwaarden getoond op de website en op de voucher is de prijs die u betaalt wanneer u de auto ontvangt.
Ook inbegrepen: het ophalen en terugbrengen van de auto overal op Kreta,  op elke luchthaven, zeehaven en bij alle accommodaties, alle hotels, appartementen en villa’s. 

Als u via deze website boekt dan krijgt u een korting van 3% op de vermelde prijzen op onze website. Samen met een van de speciale (tijdelijke) aanbiedingen (beschreven op de pagina AANBIEDINGEN hierboven), kan uw korting oplopen tot 18%!  Bij de prijsopgave zijn de kortingen verrekend.

Mocht u nog vragen hebben, stuur ons dan een e-mail naar info@crete-holidays.net 
of bel ons tijdens kantooruren (in Nederland): ++ 85 002 1590.

Wij wensen u een erg fijne tijd op Kreta toe.

Anneke en Myrto

Ook belangrijk om te weten:

Bij ons heeft u geen creditkaart nodig.

15 jaar ervaring.

Wij staan voor no nonsens autoverhuur.

One way huur is gratis vanaf 1 week.

Wij zijn 24 uur per dag operationeel.

U kunt bij ons kiezen voor een niet roken auto.

 

 

LET OP!!

De huurauto mag niet van het eiland af.

Vergeet niet eventuele schade direct te melden.

Behandel de auto als uw eigen auto.

Heeft u vragen over onze autoverhuur, bel van maandag - vrijdag van 09.00  - 16.00 uur met tel. 085 002 1590, vanuit het buitenland: ++85 002 1590.