This page needs JavaScript activated to work. WELCOME TO CRETE HOLIDAYS
Covid19 Update

!Geen Annuleringskosten of Wijzigingskosten voor alle boekingen (2022) vanwege Corona!

 

Graag wil ik iedereen informeren over het laatste nieuws hier in Griekenland en op Kreta (15/03/2022 Update).


1. Hoe zit het op dit moment met de vluchten naar Griekenland?

Vanaf 15 maart hoeven reizigers geen PLF formulier meer in te vullen voor hun vakantie naar Griekenland. 
Je hebt vanaf 15 maart 2022 als gevaccineerde Nederlander of Belg genoeg aan je digitale vaccinatiebewijs of -bewijzen in de vorm van een QR-code in de bekende app op je smartphone. 

 

--> Voor vragen of advies kunt u altijd contact met ons opnemen!

WhatsApp: (++) 31-85 00 21590

E-mailadres: Myrto@crete-holidays.net

 

>>Lockdwn Op Kreta<<

We moeten wachten tot de Griekse minister volgende week een volledig plan over toerisme in Griekenland zal aankondigen.

Het weer is nu prachtig, daarom zijn alle Kretenzers op de mooie stranden rond Kreta te vinden en ze genieten van een ijsje in bijvoorbeeld Heraklion, zoals je kunt zien op de volgende foto's!

Ik kan niet wachten om jullie allemaal eindelijk weer te ontmoeten!

Laten we veilig blijven en laten we het beste ervan hopen!

Wij staan ​​klaar om iedereen, met in achtneming van alle veiligheidsvoorschrifen, weer te verwelkomen op Kreta! (we hopen op 15 juni) 😉

                           

Een warme groet van ons vanaf Kreta (03/05/2020),

Wij willen jullie hierbij graag vertellen hoe we op dit moment op Kreta leven tijdens de corona-crisis en hoe de situatie nu is!

Mijn familie en ik wonen in Chersonissos en Ierapetra. We proberen kalm te blijven en we blijven thuis! We gaan wandelen aan zee en dat is het mooiste en rustigste dat we in quarantaine kunnen doen! Ik laat hieronder wat foto's zien!

                                          

 

   

Aangezien regeringen over de hele wereld maatregelen nemen om deze crisis in de volksgezondheid het hoofd te bieden, heeft ook Griekenland en dus ook Kreta, strikte voorzorgsmaatregelen genomen om iedereen te beschermen. Het openbare leven op Kreta is aanzienlijk beperkt volgens de staatsvoorschriften om de verspreiding van het coronavirus te vertragen, zoals in heel Griekenland het geval is. Op dit moment blijven de meeste winkels, scholen, universiteiten en openbaar toegankelijke instellingen gesloten en de bevolking mag alleen het huis verlaten als daar goede redenen voor is. Hotels blijven ook gesloten. Alle staatsziekenhuizen, privéklinieken en het universitaire ziekenhuis in Heraklion staan ​​op scherp. Het verkeer van goederen is niet beperkt en de voedselvoorziening wordt probleemloos verzorgd.

We hebben al minstens 20 dagen geen nieuw actief geval van Corona Virus op Kreta. Er was geen verspreiding van het virus in de Kretenzische gemeenschap. We hadden alleen gevallen met mensen die vanaf andere plaatsen reisden en de meesten buiten Griekenland.

In deze tijd van het jaar zou alles weer open gaan en de toeristen zouden weer op het eiland een fijne vakantie vieren en  genieten van de mooie en fijne dingen op Kreta. Nu is alles gesloten, de dorpen en stranden liggen er verlaten bij, maar we hopen dat alles toch gauw weer beter wordt.

Zoals altijd willen we graag open en eerlijk communiceren met onze klanten.
 Op dit moment weten we natuurlijkniet precies hoe deze ongekende situatie uw zomervakantie zal beïnvloeden. We volgen de situatie op de voet en onderhouden nauw contact met de relevante autoriteiten. We hopen dat de pandemie zo snel mogelijk wordt onderdrukt, dat de bevolen maatregelen worden versoepeld en dat de zaken zo snel mogelijk weer normaal worden.

Wat we echter zeker weten, is dat de veiligheid en gezondheid van onze klanten en medewerkers onze hoogste prioriteit heeft. Om deze reden respecteren en ondersteunen we de maatregelen die door de regering zijn opgedragen volledig, ook al betekenen ze natuurlijk een enorme financiële druk voor ons als toeristisch bedrijf. Wij zijn van mening dat deze maatregelen de enige manier zijn waarop wij allemaal, zo gezond mogelijk, op een gecoördineerde manier uit deze ongekende crisis kunnen komen.

--Voor alle boekingen voor het seizoen 2020:

-Al onze klanten die voor dit seizoen hebben geboekt, kunnen  hun boeking  kosteloos uitstellen of  verplaatsen naar een andere datum tot 31.12.2020

-Als het niet mogelijk is om uw vakantie uit te stellen, dan heeft u de mogelijkheid om uw boeking kosteloos te annuleren. Er zijn geen annuleringskosten voor uw boeking. U kunt uw boeking tot 2 dagen voor aankomst kosteloos annuleren.

- Wanneer dit weer mogelijk is volgen Crete Holidays & AutoTours de vooraf gedefinieerde en vastgestelde procedures om infecties te voorkomen en worden hun hygiënemaatregelen aangepast.

Maar voorlopig: blijf thuis en blijf gezond en we hopen dat het dit jaar toch mogelijk zal zijn om iedereen weer  te zien en zoals elk jaar weer te verwelkomen op Kreta!

We missen onze klanten!

Crete Holidays & de AutoTours familie

Myrto, Katerina, Maria, Apostolis

 
 
 

Ook belangrijk om te weten:

Bij ons heeft u geen creditkaart nodig.

15 jaar ervaring.

Wij staan voor no nonsens autoverhuur.

One way huur is gratis vanaf 10 huurdagen.

Wij zijn 24 uur per dag operationeel.

U kunt bij ons kiezen voor een niet roken auto.

LET OP!!

yes De huurauto mag niet van het eiland af. yes

yes Behandel de auto als uw eigen auto. yes

Heeft u vragen over onze autoverhuur, bel van maandag - vrijdag van 09.00  - 16.00 uur met tel. 085 002 1590, vanuit het buitenland: +3185 002 1590 (Watsapp) .